Kiho

Kiho on lippukunnan pää-äänenkannattaja, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä
lehti joka sisältää eri ikäisten lippukuntalaisten kirjoittamia tekstejä ja
virallisempia tiedotuksia. Kihokilta toimii yhdistävänä voimana lippukuntalaisten
tuottamien tekstien saattamisessa painokuntoon. He myös ideoivat mitä juttuja
seuraaviin kihoihin voisi tulla.

Lehdessä on yleensä 20-30 sivua ja sen painotekniikka on ammattilaistasoa.
Levikki on noin 425 kpl käsittäen lippukunnan nykyisiä ja entisiä jäseniä
sekä yhteistyökumppaneita.

Kihon toimitussihteeri on Jouko "Haukka" Lappalainen, kiho(at)heme.partio.net

> Lue Kihoja verkossa

Kihoke

Kihoke on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä tiedotuslehdykkä, jossa kerrotaan tulevista tapahtumista. Kihokkeen painos on noin 100 kappaletta ja se postitetaan lippukunnan kolkille, jermuille ja vartioikäisille.

Kihoketta toimittaa Jouko "Haukka" Lappalainen

> Lue uusin Kihoke 1 / 2017 (PDF)

Sähköposti

Lippukunnalla on käytössään erilaisia sähköpostilistoja, joilla tavoitetaan
asiaan kuuluvat henkilöt kattavasti ja nopeasti. Listat ovat suljettuja,
niille voi liittyä vain johtajaikäinen lippukunnan jäsen.

Sähköpostilistoista vastaa Lari 'Laku' Lehtomäki, verkkoherra(at)heme.partio.net

> Miten käytän sähköpostilistaa?

Helsingin Metsänkävijät löydät myös Facebookista.

Sivu (eli Page) nimeltä Partiolippukunta Helsingin Metsänkävijät ry on tarkoitettu informaatiokanavaksi lippukunnan jäsenten lisäksi myös kaikille, jotka ovat kiinnostuneita partiosta ja HeMe:stä. Sivulle lisäämme esimerkiksi kuvia tapahtumista. Jos siis haluat pysyä ajantasalla HeMe:n menosta, tykkää sivusta. Löydät sivun osoitteesta https://www.facebook.com/pages/Partiolippukunta-Helsingin-Mets%C3%A4nk%C...

HeMe:llä on myös oma ryhmä (Group) nimeltä Helsingin Metsänkävijät ry. Ryhmä on tarkoitettu lippukunnan sisäiseen viestinnän kanavaksi, eli jäsenille ja jäsenten vanhemmille. Kyseessä on suljettu ryhmä, eli sinne voidaan lisätä henkilöitä, tai sinne voi pyytää lupaa liittyä. (Mikäli haluat jäseneksi, mutta pyyntösi hylätään, otathan yhteyttä HeMe:n johtajistoon). Facebook-ryhmä on HeMe:n viestinnässä toissijainen/tukeva viestintäkanava.