VaNe on Helsingin Metsänkävijöiden vanhempainyhdistys, johon kaikki lippukuntalaisten huoltajat ovat tervetulleita.

Tuemme sekä toiminnallisesti että taloudellisesti partiolippukunnan toimintaa ja teemme partiotoimintaa tunnetuksi.

Hankimme varoja esimerkiksi myyjäisillä, arpajaisilla ja keräyksillä. Huolehdimme omalta osaltamme siitä, että lippukunnalla on käytössään tarkoituksenmukaiset kokoontumistilat sekä leiri- ja retkeilyalue.

VaNe - yhteisiä hetkiä ja retkiä

Helsingin Metsänkävijöiden Vanhempainyhdistys perustettiin keväällä 1974. Tuolloin Ari Merikallio, Vanhempainneuvoston perustaja ja puheenjohtaja, kehotti:

Älä sinäkään viivyttele! Tule jo ja tuo kykysi ja naapurisi mukaan työskentelemään lastemme hyväksi! -- Vanhempainyhdistys kaipaa Sinuakin toiminnassaan - - luvassa on ikimuistettavia yhteisiä hetkiä ja retkiä.

Tervetuloa mukaan VaNe:n toimintaan!

VaNen kokoukset ja toiminta ovat avoimia kaikille lippukuntalaisten vanhemmille, joten tervetuloa mukaan! Apua kaivataan erityisesti varainhankintatempauksiin ja vuosittaisten myyjäisten järjestelyihin.

Vanhempainneuvosto Myyjäisissä syksyllä 2015

Vanhempainyhdistys haluaa tehostaa tiedotustaan, toimintaansa ja markkinointiaan. Sähköposti on nopea tapa saada ja lähettää informaatiota. VaNen yhteystietolistat ovat kuitenkin puutteellisia ja siksi toivoisimmekin, että vanhemmat ilmoittaisivat meille yhteystietojaan.
Yhteystiedot on hyvä pitää ajan tasalla jos tarvitaan nopeaa yhteydenottoa (esim. leiriltä yhteydenotto kotiin).

Mikäli haluat liittyä VaNen sähköpostilistalle, niin ilmoitathan samalla myös sähköpostiosoitteesi.
Huom. Vanhempien sähköpostiosoitteita käytetään vain ja ainoastaan VaNen tiedotukseen.

Yhteystiedot voi lähettää puheenjohtaja Jaana Mustalahdelle: jaana.mustalahti(at)prh.fi, 040 737 8484

Vanhempainneuvosto tiedottaa:

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous ja vanhempainneuvoston (VaNe) järjestäytymiskokous pidettiin 30.11.2016.

Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntöjen edellyttämät asiat.

Järjestäytymiskokouksessa valittiin seuraavat VaNen toimihenkilöt vuodelle 2017:

• Jaana Mustalahti, puheenjohtaja
  • Leena Pohjanvirta-Varjo, varapuheenjohtaja
  • Satu Muukkonen, sihteeri
  • Tuula Vihermaa, rahastonhoitaja

Jäsenet: Armi Torenius ja Hanna Seitavuopio.

Lisätietoja VaNen toiminnasta:

• Jaana Mustalahti 040 737 8484